ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ

Άγιέ μου Ραφαήλ

Δέξου την προσευχή μου, τους στοχασμούς, τα δάκρυά μου.

Δοξασμένε μου Άγιε, μην αφήσεις κανέναν Πονεμένο κάτω στη γη. Άπλωσε το Θεϊκό, το στοργικό Σου χέρι. Πόσοι αυτή τη στιγμή Σε προσμένουν, πόσοι αναφέρουν το γλυκό όνομά Σου! Πόσοι πονεμένοι έχουν προσηλώσει τα μάτια της ψυχής τους κι αναζητούν τη Θεία Μορφή, την Παρουσία Σου!

     Πόσοι Άγιέ μου αναμένουν βάλσαμο να δώσεις στην πονεμένη τους καρδιά. Πόσοι στον κόσμο καίγονται από τον πόθο να κάνεις μια επίσκεψη, μαζί με την συνοδεία Σου τον Άγιο Νικόλαο και την Αγία Ειρήνη, να επισκεφθείς εκείνους που σφαδάζουν από τους πόνους. Πόσοι προσμένουν να τους γλυκάνεις τον πόνο, την οδύνη .

     Άγιέ μου Ραφαήλ, Άγιε της Αγάπης, λυπήσου τον κόσμο, η γη μας γέμισε, ξεχείλισε ο πόνος των θνητών. Εσύ έχεις τη δύναμη να διώχνεις την οδύνη, να σκουπίζεις τα δάκρυα και να μετατρέπεις τον πόνο σε χαρά .

     Θαυματουργέ μου Άγιε, ώ, πόσοι ζουν με την προσμονή Σου! Άς ήταν να ακούσεις την κραυγή της ψυχής μου, πονώ αφάνταστα τους πονεμένους συνταξιδιώτες μου. Δέξου την προσευχή μου που βγαίνει από τα βάθη της ψυχής μου.

ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ  

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X