Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 21

Κωδικός: ΒΘ21
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
6.00€
Γλώσσα:

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 172

                                                                                                                    Πρόλογος

   Σήμερα συνεχίζω και πάλι με τη δύναμη του Θεού τον 21ο τόμο των θαυμάτων. Κι’ αν μεσολάβησε ο λίγος αυτός καιρός, είναι γιατί είχα επιδοθή σε κάτι άλλα βιβλία προς ωφέλεια των νέων που μου ζήτησαν να γράψω.

  Επανέρχομαι λοιπόν στα θαύματα που είναι ωκεανός από το θαυματουργό χέρι του Αγίου Ραφαήλ και της συνοδείας Του. Είναι αναρίθμητα αυτά που έχω στα χέρια μου και καθημερινώς καταφθάνουν καινούργια, γιατί και οι ασθένειες και τα προβλήματα του κόσμου είναι πολλά. Όμως είναι αναμφισβήτητη η αλήθεια, πως ο Άγιος της Αγάπης συμπαραστέκεται στους πονεμένους ανθρώπους του αιώνα μας.

  Με συγκινεί πολύ που μου τηλεφωνείτε ζητώντας τον 21ο τόμο. Και σ’ εμένα είναι επιτακτική η ανάγκη που νοιώθω να συνεχίσω να γράφω καινούργια βιβλία από τον ωκεανό των θαυμάτων και να δείξω σε όλους ότι η θαυματουργική δύναμη του Αγίου Ραφαήλ και της συνοδείας Του είναι ανεξάντλητη και πως πρέπει να διώχνει μακρυά την απογοήτευση ο σημερινός θνητός, όσο κι’ αν δοκιμάζετε. Υπάρχει το προστατευτικό Χέρι, που με πίστη αν το ζητούμε δεν αρνείται να μας το δίνει και να μας βγάζει από καθετί που μας βασανίζει.

   Θεραπεύει ασθένειες, βγάζει από προβληματισμούς, ελευθερώνει ψυχές από τα δεσμά της αμαρτίας, ζωντανεύει ελπίδες, δίνει θάρρος, τονώνει την πίστη σε όσους αμφιταλαντεύονται και γενικά μετατρέπει την δυστυχία σε ευτυχία. Πηγαίνει παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την συνοδεία Του, τον Άγιο Νικόλαο και την Αγία Ειρήνη, και θαυματουργούν καταπληκτικά. Ο θαυμαστός Άγιος της Αγάπης δεν έπαψε να δίνει παρηγοριά κι’ ελπίδα στην κουρασμένη ανθρωπότητα. Η Θεϊκή Του Αγάπη ξεχείλισε και φθάνει σήμερα στους πονεμένους όλης της γης.

                                                                                                                Ηγουμένη Ευγενία.

         

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X