Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 22

Κωδικός: ΒΘ22
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 213

                                                     Πρόλογος

       Η ώρα 2 μετά τα μεσάνυχτα, σκυμμένη στα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ. Αύριο ξημερώνει Κυριακή 18 Αυγούστου. Γράφω το 22ο  βιβλίο των θαυμάτων. Θα ήθελα με πολλή αγάπη να μιλήσω στους αναγνώστες μου, αν είναι αναζητηταί της Θείας Αλήθειας, όταν εντρυφήσουν στις σελίδες του βιβλίου αυτού θα λυτρωθούν και θα συμφωνήσουν: << Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγίοις Αυτού >>.

       Τα θαύματα των Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης με συγκλονίζουν. Ο Παντοδύναμος Θεός θέλησε να απαλύνει τον πόνο των σημερινών ανθρώπων που δοκιμάζονται κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Σκοπός Του να τονώσει το θρησκευτικό συναίσθημα, να διώξει την ολιγοπιστία.

       Πόσος πόνος! Πόσες ασθένειες! Πόσα ψυχικά τραύματα! Κι' όμως υπάρχει ο Καθηγητής των ιατρών ο Άγιος Ραφαήλ, που θεραπεύει, ανακουφίζει, σώζει. Ο Παντοδύναμος Τον στόλισε με πολλά χαρίσματα, με δύναμη μεγάλη, υπερφυσική, Του χάρισε αγάπη απέραντη, που την σκορπά στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, σε όλη τη γη. Τρέχει με τη συνοδεία Του τον Άγιο Νικόλαο και την Αγία Ειρήνη και βοηθούν την κουρασμένη ανθρωπότητα. Τι μεγαλύτερο χρειαζόμαστε στους καιρούς μας;

       Θαύματα, θαύματα, αναρίθμητα θαύματα...  Άς με αξιώσει η χάρη Του να τα γράφω ώσπου υπάρχω. Δεν θάθελα κανένας να αμφισβητήσει την Θεία Αλήθεια, γιατί θα είναι δυστυχισμένος. Έχω βάλει το χέρι μου στον τύπο των ήλων. Έχω εμποτιστή από τα Θεία νάματα και δεν θάθελα κανένας θνητός να αγνοεί και να μένει μακριά από το Φως της Θείας Αγάπης. << Γνώσεσθε την αλήθειαν, και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς >>.

       Πόσο ελεύθερος είσαι μακριά από τα πάθη που αλυσοδένουν την ψυχή! Στο επόμενο βιβλίο με τη δύναμη του Θεού θα ασχοληθώ με τις << Ψυχικές αναγεννήσεις >>. Είναι άφθαστο το μεγαλείο και η ομορφιά που νοιώθουν όσοι αναγεννήθηκαν με την επέμβαση της Θείας Χάριτος, με την ανάγνωση των βιβλίων μου, που το Πνεύμα το Άγιο με βοηθά να γράφω, αφού με έταξε στη Θεία αυτή αποστολή, ακόμη και τις νύχτες, γιατί οι ώρες της ημέρας δεν αρκούν να γράφω τα αναρίθμητα θαύματα που έχω στα χέρια μου. Η υπόλοιπη ζωή μου όση μου έχει τάξει ο Κύριος, οι μέρες και οι νύχτες μου ας είναι προς δόξαν του Θεού, της Παναγίας μας και των Αγίων. Αμήν.

                                                                                                        Ηγουμένη Ευγενία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X