Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 25

Κωδικός: ΒΘ25
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 184


                               ΠΡΟΛΟΓΟΣ

     Νιώθω ιδιαίτερη χαρά όταν παίρνω την πένα για να γράψω τα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ και των συν Αυτώ .
     Σήμερα έχει σειρά ο εικοστός πέμπτος τόμος κι' έτσι θα χαρίσω χαρά σ’ εκείνους που προσδοκούν να τον αποκτήσουν.
     Δοξασμένο το όνομά Του, μεγάλη Του η χάρη, έχει κατακλύσει τον κόσμο η θαυματουργική Του δύναμη.
     Είναι γεγονός ότι πλήθυναν οι ασθένειες στην εποχή μας, όμως ο Άγιος της Αγάπης βρίσκεται κοντά στην οδύνη και στον ανθρώπινο πόνο και σκουπίζει δάκρυα . Μένω κατάπληκτη από τα γράμματα που μου έρχονται με τις τόσες ιάσεις .
     Σήμερα το όνομα Άγιος Ραφαήλ στους άχαρους καιρούς μας σημαίνει χαρά, παρηγοριά κι' ελπίδα . Κατόπιν τόσων αποδείξεων μπορεί κανείς να αμφιβάλλει ; Μπορεί να αρνηθεί τη δύναμή Του; Είναι σε θέση κανείς να αμφισβητήσει τις θαυματουργικές Του ιάσεις, που και οι πέτρες θα ομολογήσουν ; Το όνομά Του είναι γραμμένο μέσα στις καρδιές των ανθρώπων.
     Μην ανησυχείτε όλοι οι πονεμένοι της γης . Πιστέψετε, προσκαλέσετε τον Μέγα Ιατρόν Άγιο Ραφαήλ με πίστη και να είστε βέβαιοι πως θα καταφθάσει με την συνοδεία Του. Χιλιάδες, αμέτρητοι οι ευεργετημένοι θα σας το βεβαιώσουν που θεραπεύτηκαν.
     Προσεύχομαι, με όλη τη Θέρμη της ψυχής μου, να καταφθάνει η χάρη Του σε όλους τους πονεμένους της γης.
     Το Φως και η Αλήθεια δεν κρύβεται . Θαυματουργέ μου Άγιε Ραφαήλ, βοηθάς την σημερινή κουρασμένη ανθρωπότητα . Τα θαύματά Σου είναι αμέτρητα . Με την απέραντη αγάπη Σου αγκαλιάζεις το σύμπαν . Είμαι δούλη Σου και θα δώσω απολογία αν δεν γράφω τις μαρτυρίες των ανθρώπων που θα ωφελήσουν κι’ αυτούς που βρίσκονται στο καμίνι του πόνου.

ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X