Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 27

Κωδικός: ΒΘ27
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 216

                              ΠΡΟΛΟΓΟΣ

     Με την δύναμη του Θεού και των Αγίων, από τα εβδομήντα τέσσερα βιβλία γράφω σήμερα, τον εικοστό έβδομο τόμο των θαυμάτων του Αγίου Ραφαήλ.
     Κάθε φορά που γράφω τα θαύματα, λες και τα ζώ.
     Ο Άγιος της Αγάπης παρουσιάζεται πότε με ιατρική μπλούζα, πότε με Ιερατική στολή, ανάλογα με τις περιστάσεις, όπως ομολογούν οι θεραπευμένοι από διάφορα μέρη από την Ελλάδα και το εξωτερικό° όταν τον επικαλεστούν με πίστη καταφτάνει ποτέ μόνος και πότε με τη συνοδεία Του τον Άγιο Νικόλαο και την Αγία Ειρήνη . Πράγματι, απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο που κυριαρχεί στην εποχή μας.
     Σκέπτομαι, πόση ανάγκη έχει ο σημερινός άνθρωπος, η πίστη του κάθε ημέρα να γίνεται πιο μεγάλη, πιο δυνατή, αφού απειλείται από τόσους κινδύνους . Είναι γεγονός πως μαστίζεται η ανθρωπότητα από διάφορες ασθένειες ψυχής και σώματος, αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα και τα ψυχολογικά ολοένα και πληθαίνουν.
     Χωρίς την γλυκιά την πίστη στο Θεό και στους Αγίους, η ζωή του ανθρώπου είναι τραγική. Η μεγαλύτερη ανάγκη είναι, ο σημερινός μας κόσμος να οπλισθή με πίστη και αγάπη στις μοναδικές Αλήθειες της Ευαγγελικής διδασκαλίας .Μόνον τότε θα αντιμετωπίζει με θάρρος και καρτερία τις αντιξοότητες που θα συναντήσει στην πρόσκαιρη ζωή του.
     Δεν παύω να ευχαριστώ τον Παντοδύναμο που έστειλε τους θαυματουργούς Αγίους στην κουρασμένη ανθρωπότητα και έχει σήμερα το γιγαντιαίο Πνευματικό Ανάστημα του Αγίου Ραφαήλ και της συνοδείας Του .

     Προσεύχομαι η χάρη Τους να φθάνει σε κάθε πονεμένο της γης.

ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X