Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 28

Κωδικός: ΒΘ28
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 180


                               ΠΡΟΛΟΓΟΣ

       Ομολογώ πως δεν είναι εύκολο να γράφω προλόγους για τα καταπληκτικά θαύματα του Αγίου Ραφαήλ και της συνοδείας Του . Όση γνώση, όση θέληση κι' αν έχω, δεν θα μπορέσω να μιλήσω στις καρδιές των συνανθρώπων μου αν η χάρη του Θεού δεν με βοηθήσει.
     Με αυτή την προϋπόθεση όταν παίρνω την πέννα για να γράψω για τους θαυματουργούς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη, με συντριβή ζητώ την βοήθειά Τους πριν χαράξω λέξη στο χαρτί.
     Πώς να μιλήσει ο θνητός, ακόμα κι' αν έχει ακράδαντη πίστη στα μυστήρια αυτά που δίνει στους άξιους Λειτουργούς Του ο Ύψιστος; Η γνώση γίνεται νοητή μόνο με τη δική Του δύναμη.
     Το Θείο μεγαλείο του θαυματουργού Αγίου Ραφαήλ και της συνοδείας Του δεν είναι δυνατόν, όση μελάνη κι' αν ξοδευτεί, να προσεγγίσει ο θνητός. Ο νους του ανθρώπου αδυνατεί να κατανοήσει το μυστήριο της Θεότητος .
     Όταν ο Άγιος της Αγάπης με το θαυματουργικό υπερφυσικό Του χάρισμα που Του έδωσε ο Θεός μετατρέπει την δυστυχία σε χαρά κι' απαλλάσσει τον άνθρωπο από την ψυχική οδύνη, όταν διώχνει τον πόνο και γαληνεύει τις τρικυμισμένες καρδιές και θεραπεύει τις σωματικές ασθένειες κι’ ανορθώνει εκείνους που βρίσκονται σε απόγνωση, όταν δίνει ζωή και στους ετοιμοθάνατους ακόμα, ποιος αμφιβάλλει πως έχει αποκτήσει επουράνιο θησαυρό, την λαμπρότητα μέσα στον ψυχικό του κόσμο, τον Θεϊκό πλούτο του Πνεύματος και πάνω απ' όλα την Αγάπη; Άλλωστε <<όποιος ενώνεται με τον Κύριο, γίνεται ένα Πνεύμα μαζί Του >>.
     Απόκτησαν λοιπόν οι Άγιοί μας την έλλαμψη της Αγάπης από τη γη που ήταν. << Ο μένων εν τη Αγάπη εν τω Θεώ μένει και ο Θεός εν αυτώ >>. Ποιος αμφιβάλλει πως ενεργεί ο Ίδιος ο Θεός που αγάπησαν οι Άγιοί μας όταν ήταν στη ζωή και Τους αγάπησε και Εκείνος, κατοίκησε μέσα Τους και ενεργεί ο Ίδιος ο Θεός δια μέσου των Αγίων Του, κι' έτσι γίνονται τα καταπληκτικά αυτά θαύματα που δεν τα χωρεί ο νους του ανθρώπου!
     Προσεύχομαι με όλη τη θέρμη της ψυχής μου, ο Άγιος Ραφαήλ με τη συνοδεία Του να μην πάψει να βοηθά το ανθρώπινο γένος και τον καθένα ξέχωρα, που τόσο δοκιμάζεται στους άχαρους αυτούς καιρούς μας.

ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X