Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 29

Κωδικός: ΒΘ29
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 174

                               ΠΡΟΛΟΓΟΣ

     Σήμερα 1η Αυγούστου 1998 γράφω τον 29ο  τόμο των θαυμάτων . Η χάρη της Παναγίας μας ας με φωτίσει να γράψω κι' αυτό το βιβλίο προς δόξαν του Θεού και των Αγίων μας.
     Κόσμος πολύς κατέκλυσε την Ιερά Μονή μας κι' αφού ασπάζονται τα Άγια Λείψανα και λένε τα προβλήματά τους, όσους προφθαίνω βλέπω χωρίς διακρίσεις . Άγιέ μου Ραφαήλ, πόσος πόνος κυριαρχεί στις καρδιές των ανθρώπων, πόσα προβλήματα!
     Η ώρα είναι 2 μετά τα μεσάνυχτα . Πόσο βάρος νοιώθω, πόση ευθύνη! Οι φωνές των πονεμένων αγγίζουν την ψυχή μου . << Προσεύχου Αγία Ηγουμένη, το παιδί μου κινδυνεύει. Προσεύχου, λέει άλλος, γιατί ο καρκίνος είναι προχωρημένος και οι γιατροί μου δίνουν λίγο καιρό >> . Άλλος με ψυχική οδύνη μου λέει με σπαραγμό : <<  Έχω ψυχολογικά >> . Δονούν οι πένθιμες φωνές στον Ψυχικό μου κόσμο . Ναι, θα προσευχηθώ, μη φοβάστε, επαναλαμβάνω στον καθένα με πεποίθηση, προσεύχεστε με πίστη κι' εσείς και θα έχετε ευχάριστα αποτελέσματα.
     Άγιέ μου Ραφαήλ, Άγιε Νικόλαε και Αγία Ειρήνη, Εσείς που απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο, μην αφήσετε κανέναν αβοήθητο.
     Οι σκέψεις μου στρέφονται στην κουρασμένη ανθρωπότητα . Ευτυχώς που υπάρχει η τόση ευσπλαχνία η δική Σας και θαυματουργείτε καταπληκτικά.
     Υπόσχομαι σε όλη τη ζωή μου να γράφω τα θαύματά Σας που γίνονται αιτία να νοιώθουν πως ο άνθρωπος δεν είναι μόνος σε αυτή τη ζωή, πως υπάρχει η εξ ύψους βοήθεια, ακόμη και στην πιο δύσκολη περίπτωση.
     Η πίστη μετακινεί βουνά. Άς γίνεται πιο δυνατή στον καθένα, για να είναι ευτυχισμένος.

ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X