Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 30

Κωδικός: ΒΘ30
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 177

                                          ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ

     Σ' ευχαριστώ Άγιέ μου Ραφαήλ που με αξίωσες  εκτός των άλλων βιβλίων που έχω γράψει, να είναι και τα τριάντα βιβλία των θαυμάτων Σου.
     Σήμερα γράφοντας το τριακοστό βιβλίο η συγκίνησή μου είναι μεγάλη και με την θαυματουργική Σου δύναμη έχω ακόμη πάρα πολλά θαύματα από τα τρισευλογημένα χέρια Σου τα γεμάτα Θεϊκή χάρη.
     Δεν θα ξεχάσω ποτέ την γλυκειά Σου φωνή που μου είπες : << Να γράφεις τις επιστολές των θαυμάτων που σου στέλνουν >>. Ναι Άγιέ μου, θα γράφω τα θαύματά Σου ως τη στερνή μου πνοή. Δεν θα πάψω να επαναλαμβάνω πόσο βοηθάς την πονεμένη και κουρασμένη ανθρωπότητα ! Τρέχεις σε όλα τα σημεία της γης με την συνοδεία Σου, τον Άγιο Νικόλαο και την Αγία Ειρήνη, και επουλώνεις τις πληγές του κόσμου.
     Μεγάλε μου Άγιε της Αγάπης, πόσες ελπίδες ζωντανεύεις, πόσες ανίατες ασθένειες θεραπεύεις, και όταν ακόμα αδυνατεί η επιστήμη Εσύ φέρνεις ευχάριστα αποτελέσματα. Πόση χαρά σκορπίζεις στην ανθρωπότητα.
     Θαυματουργέ μου Άγιε, Σε νοιώθω κοντά μου, η γλυκιά Σου φωνή ας μην πάψει ποτέ ν' αντηχεί στα αυτιά μου που αγγίζει τον ψυχικό μου κόσμο και με συγκλονίζει. Ζωντανέ μου Άγιε, σώζεις λαούς απεγνωσμένους. Ας μη στερηθή ποτέ την παρουσία Σου η βασανισμένη μας η γη, τα θαύματά Σου συγκλονίζουν και τον πιο αμαρτωλό και άπιστο.
                                             ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X