Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 31

Κωδικός: ΒΘ31
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 203

                                                     Πρόλογος
Ευχαριστώ ολόθερμα τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Ραφαήλ, που με βοήθησε η χάρη Του να γράψω τα τριάντα βιβλία των θαυμάτων Του, που κυκλοφόρησαν στην κουρασμένη ανθρωπότητα. Δείχνουν την Θεϊκή Του Αγάπη που ξεχείλισε και συνεχίζει να φθάνει σήμερα παντού και να λυτρώνει το ανθρώπινο γένος.
     Τώρα γράφω των τριακοστό πρώτο (31) τόμο των θαυμάτων Του και θα συνεχίσω να τα γράφω ώσπου υπάρχω σ' αυτή τη γη, γιατί πονώ αφάνταστα τους συνανθρώπους μου που βασανίζονται στο καμίνι του πόνου . Γνωρίζω ότι φθάνει να πιστεύουν στη θαυματουργική δύναμη των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης και θα καταφθάνουν μετατρέπουν την οδύνη και τον πόνο σε χαρά.
     Ναι, ο Άγιος της Αγάπης Ραφαήλ βρίσκεται κοντά στους πονεμένους . Καταφθάνει με την συνοδεία Του τον Άγιο Νικόλαο και την Αγία Ειρήνη και θεραπεύει ασθένειες, βγάζει από προβληματισμούς, ελευθερώνει τις ψυχές από τα δεσμά της αμαρτίας, ζωντανεύει ελπίδες, μετατρέπει την θλίψη σε χαρά, τονώνει την πίστη, δίνει θάρρος τους απελπισμένους και κάνει να αγαπήσουν οι άνθρωποι την Αρετή και να αποκτήσουν εσωτερική γαλήνη.
     Με τις εμφανίσεις Του Τον νιώθουμε να βρίσκεται ανάμεσά μας, μας συμπαραστέκεται με το Θεϊκό Του πνεύμα και μας δείχνει την αθανασία της ψυχής.
     Οι εμφανίσεις των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης μας βεβαιώνουν τις Αιώνιες και μεγάλες Αλήθειες, μας δείχνει την οντότητα της ψυχής, να νοιώσουμε πως είναι Αθάνατη και να την προσέξουμε στο λίγο χρονικό διάστημα της ζωής μας. Μένω εκστατική μπροστά στη Θεϊκή Μορφή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης με τα τόσα σημεία της προσέγγισής Τους με τον σημερινό άνθρωπο. Εξαφανίζουν κάθε αμφιβολία, τονώνουν την πίστη και προτρέπουν να αγαπήσουν τις θείες Αλήθειες, να αγαπήσουν τον Παντοδύναμο Θεό που μας έστειλε την ολοφώτεινη ζωντανή Παρουσία των Μεγαλομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.
     Προσεύχομαι με όλη τη Θέρμη της ψυχής μου, η χάρη Τους ας μην αφήσει κανέναν πονεμένο σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς μας.
     Τελειώνοντας αυτές τις γραμμές, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω εσάς αγαπημένα μου παιδιά, τους νέους και τις νέες, επίσης τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, που με χαρά μου γράφετε : << Αφ’ ότου διάβασα τα βιβλία σας άλλαξε η ζωή μου, τώρα πια δεν θέλω να είμαι άσεμνα ντυμένη, γιατί θέλω να με αγαπά ο Άγιος Ραφαήλ και να με βοηθά σε κάθε περίσταση στη ζωή μου >>. Άλλος μου γράφει : << Πόσο άλλαξε ο εσωτερικός μου κόσμος Πνευματική μου Μητέρα, πόσο αμαρτωλός ήμουν πριν διαβάσω τα βιβλία σας . Σας υπόσχομαι ότι θα προσέχω στη ζωή μου, θα βαδιζω στον ωραίο δρόμο που είναι φωτεινός, όπως εσείς γράφετε, και όχι στο σκοτάδι που βάδιζα έως τώρα που θα είναι η καταστροφή μου >>. Και άλλους φοιτητής μου λέει : << Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ Πνευματική μας Μητέρα που μας βοηθάτε σ' αυτή τη δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε . Προσεύχεστε, η χάρη του Αγίου Ραφαήλ να προστατεύει εμένα και όλους τους νέους, γιατί οι καιροί μας είναι τρομεροί >>.
     Είναι πολλά τα γράμματα που λαμβάνω από τους νέους . Από το Βελιγράδι έλαβα προχθές ένα γράμμα που έγραφε τα εξής :
     << Αγία Μητέρα, χθες το βράδυ ήμαστε συγκεντρωμένοι με τους συμφοιτητές μου και λέγαμε όλοι ότι μας είχαν κουράσει αυτές οι συνθήκες της ζωής κι' αναζητούσαμε κάτι άλλο, κοντεύουμε να πάθουμε ψυχολογικά.
     Ευτυχώς που ήλθαν στα χέρια μας τα βιβλία σας που τονώνουν την πίστη μας στο Θεό και στους Αγίους μας . Αναζητούσαμε κάτι άλλο και το βρήκαν στα βιβλία σας . Η ζωή μας τώρα νοιώθουμε να έχει νόημα . Πήραμε δύναμη μέσα από τις ολοφώτεινες σελίδες σας και η διάθεσή μας είναι να συνεχίσουμε με περισσότερη Θέρμη τις σπουδές μας.
     Μη σταματήσετε Πνευματική μας Μητέρα να γράφεται….. Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία να ζήσετε χρόνια πολλά, γιατί σας έχουμε ανάγκη όλοι, προπαντός εμείς οι νέοι . Προσευχηθείτε Αγία Μητέρα στον Άγιο Ραφαήλ να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τον σκοπό μας να ωφελήσουμε την κοινωνία >>.
     Δοξασμένο το όνομα του Θεού μας . Είθε το στοργικό Του βλέμμα να επιβλέπει τις νεανικές ψυχές, γιατί είναι πολλές οι παγίδες και οι πλεκτάνες που συναντούν στους καιρούς μας . Οι άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη ας βοηθούν όλο τον κόσμο.
                                                                              ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X