Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 32

Κωδικός: ΒΘ32
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 183

                                       ΠΡΟΛΟΓΟΣ

     Η σημερινή ημέρα είναι εορτή των Τριών Ιεραρχών . Ζητώ την ευλογία Τους και την ευλογία του Μεγάλου Ιατρού των ψυχών και των σωμάτων του Αγίου Ραφαήλ, που με χαρά πήρα την πένα να γράψω το τριακοστό δεύτερο (32) βιβλίο των θαυμάτων Του.
     Με αφήνει έκπληκτη η θαυματουργική Του δύναμη . Αφού όταν σηκώνουν τα χέρια γιατροί από τον ασθενή, Εκείνος επεμβαίνει, φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα και τα αδύνατα γίνονται δυνατά . Π.χ. Ένα κορίτσι είχε όγκο στη γλώσσα της και οι γιατροί είπαν ότι δεν πρέπει να την χειρουργήσουν,  γιατί είναι υποχρεωμένοι να κόψουν τη γλώσσα . Εκείνη μέσα στην απελπισία της, με πίστη ζητούσε τη χάρη του Αγίου Ραφαήλ και την βοήθησε, ανώδυνα έβγαλε τον όγκο στο μαντήλι της . Αυτό το θαύμα μου το είπε από τηλεφώνου και θα μου το γράψει με λεπτομέρειες και θα το καταχωρήσω σε ένα βιβλίο των θαυμάτων.
      Δεν θα σταματήσω να γράφω τα θαύματα Του, καθώς και του Αγίου Νικολάου και της Αγίας Ειρήνης ώσπου υπάρχω στη ζωή, για να βοηθήσω την κουρασμένη ανθρωπότητα που τόσο ανάγκη έχει . Οι ασθένειες ψυχής και σώματος των σημερινών ανθρώπων είναι πάρα πολλές και αυτό το βλέπω καθημερινά που καταφθάνουν στο ιατρείο του Αγίου Ραφαήλ στο Μοναστήρι, στον Ιερό αυτόν τόπο που έχουν χύσει το αίμα Τους οι Άγιοι . Έχει πάρει ο Λόφος των Καρυών τόση χάρη και οι προσκυνηταί που έρχονται παίρνουν δύναμη για να συνεχίσουν τον δρόμο της ζωής τους.
     Πάρα πολύ κόσμο δέχτηκα όλο το καλοκαίρι και τα προβλήματα τους τα άκουσα στοργή, πόνο και αγάπη . Προσεύχομαι με όλη τη Θέρμη της ψυχής μου, όλες αυτές τις ψυχικές και σωματικές ασθένειες να βοηθήσει η χάρη Του και να μετατρέψει την οδύνη σε χαρά σε όλο τον κόσμο.
     Αλήθεια, είναι πολύς ο πόνος που μαστίζει την ανθρωπότητα . Όμως είναι φυσικό αποτέλεσμα της αμαρτίας ο πόνος και η οδύνη και πολλές φορές η απελπισία και η απογοήτευση . Όταν ξεφύγει κανείς από την αληθινή Πηγή της Ζωής, την πίστη και την αγάπη στον Αληθινό Θεό, δοκιμάζεται παντοιοτρόπως . Γι' αυτό είναι ανάγκη ο σημερινός άνθρωπος να θέσει στόχο και σκοπό, να βάλει μία αρχή για μία νέα ζωή, να αγαπήσει τις ηθικές αξίες, να διώξει μακρυά κάθε αμφιβολία, γιατί μόνο η πίστη, η αγάπη, η ελπίδα είναι ο δρόμος που οδηγεί στη Θεία προσέγγιση που είναι το Φως το Αληθινό, είναι ίδια η Αλήθεια.
      Όταν κανείς ζη μακρυά από το Φως, μακρυά από τα υπέροχα αυτά ιδανικά, χάνεται κάτω από το βάρος των δικών του ανομημάτων . Ζη με απληστία και αβεβαιότητα, κάτω από το ασίγαστο πάθος της απόλαυσης των υλικών αγαθών, ζη στο σκοτάδι των αδυναμιών.
     Αν στην ψυχή του κανείς δεν βάλει αυτά τα θεμέλια, την πίστη και την αγάπη, τότε η γαλήνη από τον ψυχικό του κόσμο απομακρύνεται και η αναστάτωση φέρνει διάφορα δυσάρεστα αποτελέσματα.
     Γιατί όμως να σπαταλήσει τον πολύτιμο χρόνο του ο περαστικός άνθρωπος στις ματαιότητες και να ζη μακρυά από το Φως το Αληθινό, που αναπτερώνει τις ελπίδες η Παντοδυναμία του Θεού ;
     Ώ, πόση ανάγκη είναι ο καθένας μας να κάνει αρχή για μία νέα ζωή ! Η απέραντη Αγάπη του Θεού θα διώξει μακρυά τους φόβους, της αμφιβολίες θα εξαφανιστούν και μία περίεργη δύναμη θα νιώσει μέσα του . Κοντά στον Σωτήρα του κόσμου ζωντανεύουν οι ελπίδες, γιατί η μεγαλωσύνη της Αγάπης Του είναι μεγάλη για τους ταλαιπωρημένους τούτης της ζωής . Γι' αυτό μας έστειλε τον Άγιο Ραφαήλ που επουλώνει πολλές πληγές και φέρνει την αναγέννηση στην ανθρωπότητα . Ο καθένας που θα Τον πλησιάσει παίρνει κουράγιο, μεγαλώνει η πίστη του, νοιώθει ασφάλεια, σιγουριά, φεύγει το άγχος, γαληνεύει.
     Είναι γεγονός πως οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη στην άνυδρη αυτή εποχή γλύκαναν πορεία των ανθρώπων . Είθε να μην εγκαταλείψει η χάρη Τους στο ανθρώπινο γένος.
                                                                                        ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X