Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 34

Κωδικός: ΒΘ34
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 202

                                ΠΡΟΛΟΓΟΣ

     Το τριακοστό τέταρτο ( 34ο ) βιβλίο των θαυμάτων αυτή τη στιγμή που γράφω , θα χαρίσει παρηγοριά κι' ελπίδα στους πονεμένους, στους αρρώστους, που είναι άφθονοι σ' αυτούς τους καιρούς που περνούμε.
     Γνώριζε ο Παντοδύναμος πως η ανθρωπότητα θα φθάσει έως εδώ και μας έστειλε τον Άγιο Ραφαήλ, που με την συνοδεία Του
αμέτρητες ψυχές βοηθά, θεραπεύει, ανακουφίζει, μετατρέπει τον πόνο σε χαρά.
     Το μέγεθος της απέραντης αγάπης Του το γνωρίζω, αφού τα θαύματα που έρχονται στα χέρια μου καθημερινώς είναι αμέτρητα . Θαυμάζω την θαυματουργική Του δύναμη, θαυμάζω το μεγαλείο της Θείας χάριτός Του, όταν μου λένε τα ευχάριστα αποτελέσματα, κατόπιν από τις οδυνηρές καταστάσεις που περνά η ανθρωπότητα.
     Πόσες και πόσες χαμένες ελπίδες ζωντανεύουν στην άχαρη αυτή  εποχή που ζούμε και σκέπτομαι πόσο χρειαζόταν ο ερχομός Του στα δικά μας χρόνια.
     Για να νοιώσουν όλοι το μεγαλείο της θαυματουργικής δύναμης του Αγίου Ραφαήλ, σκέφθηκα να παραθέσω εν συντομία μερικά από τα τόσα θαύματα που καθημερινώς μου λένε και μου γράφουν οι ίδιοι που τα έζησαν, που ομολογούν με πίστη πως λυτρώθηκαν από ασθένειες από τον Μέγα Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων τον Άγιο Ραφαήλ και έχουν βάλει το χέρι τους στον τύπο των ήλων πως είναι ολοζώντανος και πολλές φορές παρουσιάζεται ο Ίδιος, Τον βλέπουν.

       Ας αφήσουμε να μιλήσουν οι ίδιοι. Παραθέτω μερικά παραδείγματα εν περιλήψει . Μου είπε κάποιος :

       << Είχα έναν όγκο έως ένα μανταρίνι και έπρεπε να χειρουργηθώ όπως οι γιατροί μου είπαν κατόπιν εξετάσεως. Όμως με την μεγάλη μου πίστη και την προσευχή μου στους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη, ο όγκος εξαφανίστηκε >> .

 

       Άλλος μου γράφει: << Είχα διάσπαρτο καρκίνο και κατόπιν από ολόθερμη προσευχή στους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη, εξαφανίστηκαν όλα >> .

 

 

       Σε μένα Αγία Ηγουμένη, η διάγνωση των γιατρών ήταν οζώδες κακοήθες μελάνωμα, που σημαίνει η χειρότερη μορφή του καρκίνου. Οι γιατροί μου είπαν να κάνω χημειοθεραπείες, ενέσεις και άλλες θεραπείες. Εγώ τους απάντησα :  Όχι, δεν θα κάνω τίποτα, θα με θεραπεύσουν οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη. Στην αδελφή μου είπαν ότι παραπάνω από 2-3 μήνες δεν θα ζήσω. Κι όμως με θεράπευσαν οι Άγιοι και είμαι μια χαρά >> .

       Είναι αλήθεια πως για τα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ και της Συνοδίας Του, και οι γιατροί μένουν έκπληκτοι. Γράφει μία γυναίκα :

       << Ο πόνος μου ήταν αβάσταχτος, βρήκαν πως έχω κύστη. Ήταν μεσάνυχτα, 12 η ώρα, και με τον ορρό στο χέρι με πήγαν στο χειρουργείο. Εγώ κατόπιν από τη μελέτη ενός βιβλίου σας Αγία Ηγουμένη που συνάντησα στην ίδια περίπτωση, πίστεψα πως οι Άγιοι θα θεραπεύσουν κι’ εμένα. Είχα πεποίθηση και γι’ αυτό ζήτησα να μου κάνουν υπέρηχο πριν με χειρουργήσουν. Το θαύμα είχε γίνει. Όλοι οι γιατροί πίστεψαν ότι πράγματι είναι θαύμα, γιατί η κύστη είχε εξαφανιστεί. Ο χειρουργός Καθηγητής είπε :  << Εικοσιδύο χρόνια δεν μου είχε συμβεί ξανά αυτό. Εάν είχε σπάσει η κύστη, θα έπρεπε να είχε αφόρητους πόνους. Η κύστη εξαφανίστηκε, αυτό είναι θαύμα >> .
    

 

       << Ο πατέρας μου Αγία Ηγουμένη, είχε πάθει σηψαιμία >> , μου γράφει κάποια,  << και οι γιατροί δεν του έδιναν ελπίδες για να ζήσει. Κι’ όμως με την δύναμη του Αγίου Ραφαήλ έγινε τελείως καλά >> .
    

 

       << Αγία Μητέρα >>, μου γράφει κάποιος, << από ατύχημα έσπασα το πόδι μου. Επί πλέον, δεν έφτανε αυτό, μου παρουσιάστηκε έρπης ζωστήρ. Έκλαιγα από τους πόνους απαρηγόρητος. Ένα πρωί αισθάνθηκα ένα μούδιασμα, ένα φτερούγισμα, ένα κρύο αεράκι, σαν ένα χέρι δροσερό πέρασε όλο το σώμα μου από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι το κεφάλι μου και μου πήρε όλο τον πόνο από τον έρπη που είχα, αλλά και στην ψυχή μου έδωσε μία ανακούφιση. Ευτυχώς που διάβαζα τα βιβλία σας Αγία Μητέρα και προσευχόμουν στους Αγίους και ήλθαν και με θεράπευσαν>>.

 

       Επίσης παραθέτω μερικά παραδείγματα που ο Άγιος Ραφαήλ έχει επηρεάσει τον ψυχικό κόσμο των νέων :

       <<Αγία Μητέρα, αφ’ ότου το διάβασα τα βιβλία σας και έμαθα για την μεγάλη δύναμη του Αγίου Ραφαήλ και πώς βοηθά κι’ εμάς τους νέους, όπως γράφετε, αντελήφθηκα πως δεν είμαι τόσο ανίκανος όσο νόμιζα και πώς μπορώ να έχω επιτυχία στις σπουδές μου >>.

       << Από την ανάγνωση των βιβλίων σας Αγία Μητέρα, απόκτησα αρκετές εμπειρίες. Σας ομολογώ ότι είχα ενδοιασμούς για την επιτυχία της σπουδής μου. Τα χτυποκάρδια μου τώρα στις εξετάσεις δεν υπάρχουν. Θα επαφίεμαι όπως γράφεται στη Χάρη των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης >> .

 

       << Διαβάζοντας τα βιβλία σας Αγία Ηγουμένη, ωφελήθηκα πάρα πολύ. Ανακάλυψα πως είναι απαραίτητο να πιστεύω στη Θεία Δύναμη, στη Χάρη των θαυματουργών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης και θα επιτύχω στις σπουδές μου >> .
    

       << Όταν μελέτησα τα βιβλία σας Αγία Ηγουμένη Ευγενία, με κάνατε να αισθανθώ ωραία και να αγαπήσω τον Θεό περισσότερο. Έχω τώρα προστάτη μου τον Άγιο Ραφαήλ και δεν φοβάμαι τίποτα, με κάνατε να γνωρίσω και άλλες πλευρές του εαυτού μου >> .
    

 

       << Βρήκα Αγία Μητέρα τι πραγματικά πρέπει να κάνω στη ζωή μου. Με την ανάγνωση των βιβλίων σας έχω αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες, οι ορίζοντες του ψυχικού μου κόσμου διευρύνθηκαν >> .
    

       << Από τη στιγμή που διάβασα τα βιβλία σας Αγία Μητέρα, άλλαξα τελείως η ψυχική μου κατάσταση. Άνοιξαν τα μάτια της ψυχής μου και έβαλα πρόγραμμα στη ζωή μου. Βρήκα τον εαυτό μου, ήταν οι πολυτιμότερες στιγμές της ζωής μου και όσο προχωρούσα στις σελίδες των βιβλίων σας μου έγινε πεποίθηση πως έχω τώρα τον θαυματουργό Άγιο Ραφαήλ που θα με βοηθά σε κάτι αντιξοότητα >> .
    

 

       Άλλος νέος μου γράφει : << Με κάνατε να αισθανθώ ωραία με τη μελέτη των βιβλίων σας και να αγαπήσω τις Θείες Αλήθειες. Αντελήφθηκα πως έκανα πράγματα που δεν έπρεπε και που δεν πρέπει να ξανακάνω >> .
    

 

       << Διαβάζοντας τα βιβλία σας Αγία Ηγουμένη αισθάνθηκα κάτι το πρωτόγνωρο. Δάκρυα μου ήλθαν στα μάτια και μου γεννήθηκε πεποίθηση πως πάνω απ’ όλα πρέπει να αγαπήσω τον Θεό και μια χαρά πλημμύρισε την ψυχή μου πως θα έχω προστάτη μου τον Άγιο Ραφαήλ και θα με βοηθά σε κάθε περίπτωση της ζωής μου >>.
    

 

       << Αγία Μητέρα Ευγενία, όταν για πρώτη φορά διάβασα τα βιβλία σας έμεινα εκστατική, που γεννήθηκε ένα θαυμάσιο συναίσθημα. Έγινα ευτυχισμένη, γεμάτη αγάπη για όλο τον κόσμο. Γνώρισα τον Άγιο Ραφαήλ, τον Άγιο της Αγάπης όπως γράφετε, και θα Τον επικαλούμαι σε όλη μου τη ζωή. Σας ευχαριστώ >> .
    

 

       Πανάγιέ μου Ραφαήλ, δέξου τις αμέτρητες ευχαριστίες μου που βγαίνουν από τα βάθη της ψυχής μου. Πόση χαρά μου χαρίζεις πού βρίσκεσαι κοντά στον σημερινό προβληματισμένο άνθρωπο μαζί με την Συνοδία Σου, τον Άγιο Νικόλαο και την Αγία Ειρήνη. Μην πάψεις θαυματουργείς στον πονεμένο κόσμο.
    

 

       Του λυτρωμού το μήνυμα στέλνε μας Άγιέ μου απ’ τα Σκηνώματα που ζης στη Θεϊκή Γαλήνη… Το Φως Σου, η Αγάπη Σου ας φέγγουνε στη γη μας, η Θεϊκή ηλιαχτίδα Σου στου κόσμου την οδύνη.

ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X