Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 35

Κωδικός: ΒΘ35
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 240

                                                        Πρόλογος

Βρισκόμαστε σε μία εποχή που τα πάντα συνωμοτούν να πνίξουν τον λόγο του Θεού και έτσι μύριοι όσοι κίνδυνοι περιζώνουν την ανθρωπότητα.
     όμως η αγάπη του Θεού τα θαύματα των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης αντιτάσσονται σε ανεπανάληπτο κυριολεκτικά πλήθος ένα πλήθος θαυμάτων και σημείο που επικυρώνουν θείες αλήθειες που η εποχή μας έχει μεγάλη ανάγκη.
     Το θαύμα είναι κάτι το χειροπιαστό και κοινωνικά που έχει δουλειά καταργείται η απιστία πόσοι και πόσοι μου έγραψαν και μου είπαν πως ήταν λίγο πιστοί είχαν την ταλαντεύσεις και βρέθηκαν αναγεννημένη είναι καινούργια ζωή της κατόπιν από τα θαύματα που συγκλόνισαν ακόμα και τους ίδιους γιατί έβαλαν το χέρι τους τον τύπο των ήλων επειδή θεραπεύτηκαν από ασθενείς μου λένε ταραγμένη μου ψυχή γαλήνεψε και από τη στιγμή που πίστεψα έχω κάποιο νηφαλιότητα και αφήνω ποια τη ζωή μου στα χέρια του Θεού.
     Άλλοι μουγράφουν από δεσμευτικά από τα πάθη που μου έκαναν δέσμιο και η ζωή μου τώρα κιλά τόσο ωραία βιώνω την πραγματική Ελευθερία η οποία μου φαίνεται παιδική πληρότητα πραγματικά οποίος νιώθει την θεία μεγαλοσύνη και εσύ στην Αττική είναι ευτυχισμένος όσες αντιξοότητες και αν παρουσιάζει η ζωή η δίψα του λαού για τον θεόν είναι μεγάλη και ο Θεός την ικανοποίηση στα δύσκολα αυτά χρόνια με την θαυματουργική δύναμη των νεοφανών Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης διαφορετικά δεν ήταν δυνατόν από 148 βιβλία που έχω γράψει να είναι τα 68 βιβλία των θαυμάτων που έχουν γίνει στα πέρατα της οικουμένης προσθέτουμε στη χάρη τους από τα βάθη της ψυχής μου είναι εμφανής Άγιοι μας να αντιληφθούν τον κόσμο γιατί ξεχείλισε ο πόνος των αθλητών Άγιε μου Ραφαήλ εσύ που έχεις τη δύναμη να διώχνεις την οδύνη και να σκουπίζει τα δάκρυα δέξου τηνκραυγή της ψυχής μου για τους πονεμένους συνταξιδιώτες μου για τους νέους που βασανίζονται μέσα σε αυτή την τραγωδία της ζωής βοήθησε να στραφούν σε νότιους οραματισμός να αγαπήσουν τις θείες αλήθειες για να είναι ευτυχισμένοι.
                                                                                              ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X