Νέα Θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 83

Κωδικός: ΒΘ83
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€
Απόσπασμα από το βιβλίο :
Αγαπημένη μου Ηγουμένη Ταβιθά, την ευχή σας. Εύχομαι ο Άγιος Ραφαήλ να σας έχει καλά. Θέλω να σας πω κι εγώ για ένα θαύμα που βίωσα.
Είχα έναν όγκο ανάμεσα στα μάτια μου, για 7 χρόνια. Έβγαζα συχνά ακτίνες αλλά ο όγκος ήταν εκεί. Πριν δύο χρόνια έβγαλα πάλι ακτίνες και έδειξαν ότι ο όγκος μεγάλωσε. Ο γιατρός που τις είδε, μου είπε πως πρέπει να γίνει εγχείρηση και μας έκλεισε ραντεβού για το χειρουργείο.
Προσευχόμουν στον Άγιο Ραφαήλ μέρα-νύχτα. Μία εβδομάδα πριν την εγχείρηση τον είδα στον ύπνο μου σαν Δεσπότη. Δεν μου είπε τίποτα παρά μόνο με κοίταζε. Ήρθε η μέρα του χειρουργείου, ο γιατρός μου έκανε το τελευταίο τεστ και μου είπε να περιμένω για τον αναισθησιολόγο. Μετά από λίγο βλέπω τον γιατρό να έρχεται και να μου λέει ότι ο όγκος έχει φύγει, δεν υπάρχει.
Μία γειτόνισσά μας από την Μυτιλήνη σας πήρε τηλέφωνο να σας ζητήσει να προσευχηθείτε και της απαντήσατε ότι όλα θα πάνε καλά. Τον ευχαριστώ πολύ και για αυτό ήρθα να τον ευχαριστήσω από κοντά, και να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πολύ που προσευχηθήκατε. Ευχαριστώ πολύ τους Αγίους, είναι οι προστάτες μου, χίλιες δόξες να έχουν. Και η κόρη μου που είχε πρόβλημα την είχαν βοηθήσει. Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι, να προσεύχεστε για εμάς.

Με πολλή αγάπη 
Φιλώ το ευλογημένο σας χέρι.
Ανδρέου Γεώργιος
Σικάγο


Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 224
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X