Νέα θαύματα του Αγίου Ραφαήλ τόμος 24

Κωδικός: ΒΘ24
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
5.00€

Διαστάσεις: 21.5 × 14.5 cm

Αριθμός Σελίδων: 212

                                                    Πρόλογος

     Σήμερα, 9 Οκτωβρίου, με την δύναμη του Θεού συνεχίζω τον 24ο τόμο των θαυμάτων του Αγίου Ραφαήλ.

     Μεσολάβησε το καλοκαίρι, κατέφθασε πολύς κόσμος στο Μοναστήρι μας και δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρώσω τον καινούργιο τόμο, που η αγάπη σας μου ζητά.

     Αγαπημένοι μου όλοι σας, δεν επιθυμείτε μόνο εσείς την συνέχεια των θαυμάτων που πλημμυρίζουν τον κόσμο, αλλά και ο ίδιος ο Άγιος Ραφαήλ σε θαυματουργικές Του Ιάσεις λέει :
<< Έγινες καλά, μη λυπάσαι, γράψε το στην Ηγουμένη Ευγενία να το βάλει στο καινούργιο βιβλίο που θα γράψει >>. Ναι, γράφω τα θαύματά Του και θα συνεχίσω να τα γράφω. Η παρηγοριά για όλους είναι μεγάλη και πρέπει να είναι, γιατί ο Άγιος Ραφαήλ καταφθάνει σε όλη την οικουμένη μαζί με την συνοδεία Του και θεραπεύει ανίατες ασθένειες ψυχής και σώματος.

     Σκεφθήτε, στα δύσκολα αυτά τα χρόνια, σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά η ανθρωπότητα, να μην είχαμε τον Άγιο Ραφαήλ και όλους βέβαια τους Αγίους.

     Εύχομαι και προσεύχομαι με όλη τη θέρμη της ψυχής μου να καταφθάνει η χάρη Του σε όλους τους πονεμένους της γης.

     Η ευγνωμοσύνη μου είναι αφάνταστα μεγάλη σε όλους εσάς που μου επαναλαμβάνεται να γράφω, να γράφω και να μη σταματήσω.

     Ναι αγαπημένοι μου, θα γράφω ως την τελευταία μου αναπνοή, αφού αυτό είναι κάλεσμα του Αγίου Ραφαήλ. Άλλωστε << ο Λόγος του Θεού ου δέδεται >>. Σας παραθέτω ένα μικρό δείγμα που αυτή τη στιγμή κρατώ στα χέρια μου ένα γράμμα από το Λονδίνο της Αγγλίας. Γράφει :

     << Αγία μου Ηγουμένη, σε παρακαλώ, μη σταματήσεις να γράφεις, ολόθερμα παρακαλώ τον Άγιο Ραφαήλ και Του λέγω : Άγιέ μου Ραφαήλ θύμισε στην Πνευματική μας Μητέρα Ευγενία να μου στέλνει ό,τι καινούργιο βιβλίο γράφει.

     Ώ, Αγία μου Μανούλα, να ξέρατε πόση ζωή μου δίνουν τα βιβλία σας! Ζω, αναπνέω, παίρνω θάρρος και ελπίδα. Να ξέρατε τι προσευχή κάνουμε όλοι μας να σας χαρίζει ο Θεός υγεία, χρόνια πολλά και δύναμη.

Μεταβιβάστε τις ευχαριστίες μας στους Αγίους για τα θαύματά Τους.
                                     Με αγάπη και σεβασμό φιλώ το χέρι σας.
                                                                     Ανδρούλα Σπανού
                                                                        Λονδίνο - Αγγλία

     Άπειρα γράμματα καταφθάνουν με το ίδιο σχεδόν πνεύμα. Δοξασμένο το όνομα του Αγίου Ραφαήλ που εργάζεται πυρετωδώς και ανακουφίζει τον σημερινό πόνο και χαρίζει τη χαρά στην κουρασμένη ανθρωπότητα.

                                                                                                         Ηγουμένη Ευγενία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας:
  • άμεσα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ναού.
  • επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 22510-71708.
  • δίνοντάς μας παραγγελία μέσω email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr.
  • μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Τρόποι Πληρωμής
  • Σε περίπτωση παραλαβής από το μοναστήρι, η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Σύντομα, η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ θα διαθέτει μηχάνημα POS ηλεκτρονικών συναλλαγών.
  • Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στη μεταφορική εταιρεία ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.
  • Σε περίπτωση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω paypal ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής.

Τρόποι Αποστολής

  • Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το μοναστήρι, Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, 81100 Μυτιλήνη, Ελλάδα, τηλ.(+030) 22510-71708, τις ώρες λειτουργίας του, όλες τις ημέρες της εβδομάδος (από τις 7 π.μ. έως και τη δύση του ηλίου), συμπεριλαμβανόμενων και των αργιών.
  • Με μεταφορική εταιρεία. Το μοναστήρι αποστέλλει την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς και σε περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιστροφές
Για κάθε επιστροφή που ξεκινά με ευθύνη του πελάτη, τόσο η συσκευασία όσο και το προϊόν πρέπει να είναι άθικτα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέχρι και 15 μέρες από την παραλαβή. Στην περίπτωση επιστροφής με δική σας ευθύνη επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά κόστη της διπλής αποστολής του προϊόντος.

Ωστόσο πριν από κάθε επιστροφή θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στα (0030)-22510-71708 για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ακυρώσεις
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας δωρέαν μέσα σε 24 ώρες από τη δημιουργία της και, σε κάθε περίπτωση, πριν αυτή αποσταλλεί. Η αποστολή παραγγελίας συνοδεύεται κι από ένα ενημερωτικό email. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί ήδη τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο στο: (0030)-22510-71708.

Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, και πριν αυτή αποσταλεί, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε.

Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει σταλεί η παραγγελία, ή σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, τηρουμένων των προϋποθέσεων της παραπάνω παραγράφου Επιστροφές, γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό/πιστωτική/χρεωστική κάρτα - αναλόγως του τρόπου που πληρώσατε - αμέσως μόλις παραλάβουμε τα αντικείμενα.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω δικής σας υπαιτιότητας ισχύουν οι όροι της παραπάνω παραγράφου Ακυρώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X