Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη. Για περαιτέρω ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας.

Η Μονή βρίσκεται στο νομό Λέσβου, στον λόφο των Καρυών. Απέχει 14 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα του νησιού, τη Μυτιλήνη. Η Μονή συνδέεται με το οδικό δίκτυο της περιοχής με καλό ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Ειδικές πινακίδες σε κομβικά σημεία καθοδηγούν τους επισκέπτες. Βρείτε την τοποθεσία στο Google Maps.

Από το λιμάνι της Μυτιλήνης υπάρχει αστική συγκοινωνία που πραγματοποιεί δρομολόγια προς τον Άγιο Ραφαήλ κάθε μία ώρα.

Για groups και ομαδικές επισκέψεις που αφορούν περισσότερα από 10 άτομα, παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 22510 71708.

Από Αθήνα: Η πρόσβαση από Αθήνα γίνεται αεροπορικώς, με καθημερινές πτήσεις, ή με πλοίο, επίσης καθημερινά, με δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά.

Από Θεσσαλονίκη:  Δρομολόγια με πλοίο δεν πραγματοποιούνται καθημερινά από τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει όμως αεροπορική σύνδεση με το νησί καθημερινά.

Από Καβάλα: Από το λιμάνι της Καβάλας πραγματοποιούνται δύο δρομολόγια την εβδομάδα με το πλοίο της γραμμής.

Από Ρόδο: Υπάρχουν δύο αεροπορικά δρομολόγια την εβδομάδα από την Ρόδο προς τη Μυτιλήνη.

Για να αποστείλετε τα ονόματα των προσφιλών σας, ζώντων ή κεκοιμημένων, ώστε να τα μνημονεύσουμε στην Θεία Λειτουργία πατήστε εδώ.

Το λαδάκι και ο αγιασμός αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο δωρεάν. Βρείτε τα εδώ.

Παρακαλούμε να μην αποστέλλετε προϊόντα για παραγγελία μέσω της εφαρμογής Messenger καθώς οι παραγγελίες αυτές δεν λαμβάνονται υπόψιν. Εάν επιθυμείτε να κάνετε μία παραγγελία, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Μονής εδώ ή καλέστε τηλεφωνικά στο 22510 - 71601.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Υπηρεσίες

Μνημόνευση Ονομάτων

Φιλοξενία

Λαδάκι Αγίασμα

Κεράκι

X